Nëse “natyra shpeshherë ju thërret në mes të natës”, atëherë
mund të jetë diçka më serioze sesa birra që e keni konsumuar
ose fshikëza e dobët.


Shkencëtarët së fundmi kanë gjetur një lidhje mes nevojës për të
urinuar shpesh gjatë natës dhe shtypjes së lartë të gjakut.


Rreziku i juaj për këtë rritet deri në 40% nga udhëtimet në tualet
dhe, aq më shpesh që keni nevojën për të shkuar në tualet, aq më
të mëdha janë shanset se e keni shtypjen e lartë.


Komplikimet e kësaj janë mjaft serioze, nëse nuk trajtohet shtypja e
lartë e gjakut mund të shpie në sulm të trurit apo të zemrës.


Këto zbulime vijnë pas hulumtimeve të shkencëtarëve japonezë, të
cilët paralajmërojnë se arsyeja për këtë mund të jetë konsumimi i
tepërt i kripës.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu