Para pak minutave, Gjykata e shkallës së parë në Prishtinë ka shpallur vendimin për të akuzuarit e rastit “Pronto”.

Të akuzuarit Adem Grabovcin, Besim Beqajn, Zenun Pajazitin dhe 8 të akuzuarve të tjerë janë shpallur të pafajshëm, kjo sipas Gjykatës, nuk ka prova të mjaftueshme.

Ata akuzohen se gjatë muajit tetor, nëntor e dhjetor të vitit 2011 kishin emëruar në mënyrë të kundërligjshme në pozita udhëheqëse njerëz të afërt të tyre ose me partinë e tyre në ndërmarrjet publike “Trainkos”, “Infrakos”, “Hidro-Drini”, “Radoniqi-Dukagjini”, etj.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu