3 Punë në dispozicion

Drejtor Artistik i Teatrit Kombëtar të Kosovës

Prishtine,Skadon: 26 Dhjetor, 2020 Ministria-e-Kulturës-Rinisë-dhe-Sportit

Drejtor i Përgjithshëm i Teatrit Kombëtar të Kosovës

Prishtine, Skadon: 27 Dhjetor, 2020 Ministria-e-Kulturës-Rinisë-dhe-Sportit

Drejtor i Baletit Kombëtar të Kosovës

Prishtine, Skadon: 27 Dhjetor, 2020 Ministria-e-Kulturës-Rinisë-dhe-Sportit

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu