Në garë për Asamblenë Komunale të Prishtinës do të jetë edhe Xhavit (Hamdi) Ahmeti nga fshati Bardhosh, i cili rrjedh nga një familje atdhetare si dhe është aktivist i palodhur i Aleancës për shumë vite me radhë.

I diplomuar në Shkenca Politike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare, kandidatura e tij e pasuron edhe më tej listën e AAK-së për Prishtinë.

Lista e garuese e AAK-së do jetë gjithëpërfshirëse dhe profesionale, duke përfaqësuar drejtpërsëdrejti nevojat e qytetarëve në Komunën e Prishtinës.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu