Të gjithë të interesuarit duhet të plotësojnë aplikacionin e punësimit të cilën mund të shkarkohet në facebook/mymarketks, të dërgojnë CV, si dhe të cekin pozitën për të cilën aplikojnë, në email adresën hr@euro-food.org  ose t’i dorëzojnë personalisht në pikën e MyMarket në Gjakovë (Rr. Wesley Clark)

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu