Një analist i njohur i Apple nuk supozon se makina elektrike do të shfaqet në vitin 2024.

Kohët e fundit, personat e brendshëm raportuan se Apple planifikon të nisë një makinë elektrike në 4 vjet. Analisti i njohur i Apple Ming-Chi Kuo kundërshton këtë, transmeton Telegrafi.

Sipas tij, makina e Apple do të shfaqet në periudhën 2025 deri në 2027.

Për këtë, Apple do të duhej të kishte filluar tashmë zhvillimin dhe gjithçka do të duhej të funksiononte si mekanizëm. Për shkak të standardeve të larta të cilësisë së Apple dhe zhvillimeve aktuale në makinat elektrike dhe vetë-drejtuese, një nisje e shitjeve në vitin 2028 ose më vonë nuk është një befasi e madhe për të.

Kuo gjithashtu nuk është i bindur që makina elektrike e Apple mund të konkurrojë me rivalët e saj.

Edhe nëse makina e Apple do të shfaqej në vitin 2025, prodhuesit e tjerë do të kishin 5 vjet më shumë kohë për të zhvilluar dhe trajnuar inteligjencën e tyre artificiale për veturat që drejtojnë vetveten. Apple duhet të gjejë një mënyrë për të mbushur këtë boshllëk të mbledhjes së të dhënave prej 5 vjetësh ose më shumë.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu