Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në uebfaqen zyrtare ka publikuar shifrat për daljen e përgjithshme të votuesve deri në orën 15:00.

Dalja e përgjithshme deri në orën 15:00 është 29,47% ose 529.082 votues.

Në ndërkohë, në uebfaqen zyrtare të KQZ-së janë publikuar edhe shifrat për daljen e votuesve në secilën komunë të Kosovës.

Këto të dhëna janë duke u përditësuar vazhdimisht.

Linku ku mund ta shihni daljen në zgjedhje në nivel të komunave dhe në nivel vendi.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu