KEDS ka njoftuar se cilat vende do të mbesin pa rrymë me datë 7 tetor.

Sipas KEDS, këto ndërprerje bëhen për punë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Prishtinë

1.
Në TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fan Zahir Pajaziti (Kodi:14000014) prej orës 10:00-14:00.

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovitë, Bajqinë, Kerpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë,

Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevicë, Brezë, Tënavicë, Murgull, Zakut, Metehi dhe Dobërdol.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje, shtrëngim i përçuesve, ndërrim i izolatorëve të dëmtuar,
përforcim dhe ndërrim i shtyllave.

2.

Në TS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J6 Rezervuaret e KFOR (Kodi:13000002) prej orës 10:00-11:00.

Vendet: Bardhosh, Bërnicë e Ulët, Barilevë -Sheshivarët, Shaljanët, te Xhamia, Drenovc Gashët,”Kuvilab”
private, Rub Shpk-Samir Rexha, ndriçimi publik për autostradë dhe Prugovc –Kaqurët.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e transformatorit të ri në tension.

Ferizaj

1.
Në TS 35/10kV Kaçanik do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bobi (Kodi:40043002) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje, ndërrim i izolatorëve dhe shtrëngimi I përçuese.

Gjilan

1.
Në TS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ferma e Livoqit (Kodi:63000011) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Cernicë, Livoqi i Epërm, Marefcët, Gumnishtë, Vrapqiq dhe Dea.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje, ndërrim i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Mitrovicë

1.

Në TS 110/10k Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor (Kodi:73000004) prej orës 10:00-14:00

Vendet: : Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice,
Beçiq, Brusnik.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje, ndërrim i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Pejë

1.
Në TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Radavci (Kodi:50000004) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna dhe Jabllanica e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje, ndërrim i shtyllave dhe i izolatorëve.

Gjakovë

1.

Në TS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Skivjani (Kodi:80080009) prej orës 10:00-14:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e

Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje, ndërrim i izolatorëve 10 kV degëzimi Dujak Firaj.

Prizren

1.

Në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Levisha (Kodi:31000012) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujesjellesi, Qyteti, Jabllanica, Novoselan.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje dhe ndërrim i izolatorëve.

Punime investive

Prishtinë

1.

Në TS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Kodra e trimave 5/2 (Kodi:13000015059) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-17:00

Vendet: rr. Vëllezërit Fazliu, rr.Ibrahim Fehmi (një pjesë), rr.Enver Hadri (një pjesë), rr. Elena Gjijka,

rr.Çajkovski dhe rr.Shemsi Hamza.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave në pjesët me tension.

2.

Në TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Livadice (Kodi:14000011) prej orës 09:00-16:00.

Vendet: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Doganë.

Arsyeja e ndërprerjes:

Zhvendosja e trafo shtyllës me të gjitha elementet percjellëse si konstruksioni
metalik, trasnformatori, ndarësi, lidhjet e kabllove të tesnionit të mesëm si dhe të gjitha lidhjet e
kabllove të tensionit të ulët dhe elementeve të tjera të tensionit të mesëm në projektin Lot 4-Podujeva
në nënprojektet (Shtedim 1 e Vjetër).

3.

Në TS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumi i Madh-Prugovc (Kodi:15019008) prej orës 09:00-13:00 dhe 14:00-17:00

Vendet: Millosheva, Brezhnicë (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika- Rekë),
Prilluzhë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit në lagjet Haradinaj dhe Haxhaj.

4.

Në TS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Udhëkryqi kabllovik (Kodi:10012002) prej orës 09:00-12:00

Vendet: Anen e djathtë të qytetit të Fushë-Kosovës.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i transformatorit edhe kthinave hyrëse- dalëse.

08.10.2019

Punime investive

Prishtinë

1.

Në TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podujeva 5 (Kodi:14000005) prej orës 09:00-11:00.

Vendet: Qyteti një pjesë, Polonica, Lagjja Hoxhevit dhe Ballovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i TSB 400kVA ne kuadre të LOT 9-Hoxhovit.

Mitrovicë

1.

Në TS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Runiku-Stabilimenti Vitak (Kodi:74000005) prej orës 09:00-17:00.

Vendet: Vitak, Kosterc dhe Tërrnovë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i izolatorëve dhe konzollat egzistuese me të reja, siguresat 20(kV).

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu