Në bazë të të dhënave të publikuara në faqen e KQZ-së, nga 95,88% e vendovotimeve të numëruara, Vetëvendosje ka fituar në Prishtinë, Gjilan, Ferizaj, Prizren, Kamenicë, Vushtrri, Hani i Elezit dhe Obiliq.

Në Prishtinë, Vetëvendosje ka marrë 37,18% ose 37 mijë e 56 vota.Në Gjilan, 39,52% ose 17 mijë e 755 vota
Në Ferizaj, 34,31% ose 16 mijë e 682 vota

Në Prizren, 26,31% ose 15 mijë e 994 votaNë Kamenicë, 30,73% ose 4 mijë e 367 votaNë Vushtrri, 33,37% ose 10 mijë e 468 vota
Në Han të Elezit, 36,62% ose 1 mijë e 278 votaNë Obiliq, 25,02% ose 2 mijë e 947 vota

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu