Hoxha i njohur Dr. Shefqet Krasniqi ka komentuar punën e mjekëve gjinekologë të cilët trajtojnë pacientet vajza dhe gra.

Krasniqi po konsideron se është e çuditshme dhe e ndaluar për burrat që të specializojnë në gjinekologj.

“Qysh me shku mashkulli me u specializue në gjinekologji, ku ku ku o Zot i madh. Burri me u bo gjinekolog. A krejt adresat e mjekësisë janë mbyll a?!”, dëgjohet Krasniqi duke folur në një intervistë.

Edhe në një paraqitje tjetër Krasniqi ka deklaruar se gratë duhet në parim të kërkojnë të shkojnë te gjinekologet femra, por nëse nuk gjenden atëherë për gratë është “shumë e rëndë” sipas hoxhës.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu