ZËVENDËS MENAXHER I QENDRËS-NDËRRIMI I DYTË, ASISTENT KONTABILITET DHE FINANCA, FURNIZUES NË SEKTORIN E HIGJIENËS, ARKATARE, SEKTORIST NË PEMË DHE PERIME, SEKTORIST NË LIBRARI DHE LODRA

QTA SKËNDERAJ

BËHU PJESË E SUKSESEVE TONA!

Si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Qendra Tregtare Arjeta (QTA) në Skënderaj vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës.

Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për punë, atëherë aplikoni.

Vendet e lira të punës janë për këto pozita:

ZËVENDËS MENAXHER I QENDRËS-NDËRRIMI I DYTË (1 VEND I LIRË)
ASISTENT KONTABILITET DHE FINANCA (1 VEND I LIRË)
FURNIZUES NË SEKTORIN E HIGJIENËS ( 1 VEND I LIRË)
ARKATARE ( 3 VENDE TË LIRA)
SEKTORIST NË PEMË DHE PERIME (1 VEND I LIRË)
SEKTORIST NË LIBRARI DHE LODRA (1 VEND I LIRË)
Procesi i aplikimit:
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes e-mailit: qta-info@arjeta.eu ose në zyrat e QTA Skënderaj.

Për të aplikuar duhet të dorëzoni një CV (ku duhet të ceket pozita për të cilën aplikohet) me një foto të bashkangjitur dhe dokumentet përcjellëse (dëshmi rreth punës së mëparshme, diploma e shkollimit etj).

Për më shumë informata kontaktoni në numrin: 049/272-700.

Përparësi do të kenë kandidatët me përvojë pune!

Konkursi është i hapur nga data 25.09.19 deri më datën 05.10.19

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu