Qytetarët e Kosovës janë duke ushtruar të drejtën e votës nëpër komunat e tyre.

Deri në orën 15:00 pjesëmarrja e votuesve ka qenë më e kënaqshme se ajo e dy viteve më parë (viti 2017).

Vlen të theksohet se dallimi mes vitit 2017 dhe 2019 në votime është mjaft i madh në disa Komuna, përfshirë këtu edhe kryeqytetin.

Në Prishtinë në vitin 2017 deri në orën 15.00 kanë dalur në votime rreth 33%, ndërsa sot deri në orën 15.00 kanë dalur rreth 36%.61.187 persona kishin votuar në vitin 2017, kurse sot 72.080 ka votues./GazetaBlic/

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu