Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, njëherësh edhe anëtar i Kryesisë së Nismës Socialdemokrate, Zafir Berisha, ka reaguar ndaj zyrtarit të Lëvizjes Vetëvendosje, Haki Abazi, cili thuhet se ka pasur zyre në Beograd.

E i cili punonte për “The Rockefeller Foundation”.

“Nga kjo që po shihet ditëve të fundit, përfundimisht po bindem se në Vetëvendosje çdo gjë ka, vetëm Vetëvendosje JO!” -shkruan Zafir Berisha në facebook transmeton GazetaFlash24.net

Nga një lëvizje politike siç është menduar në fillim, kanë kaluar në një “sektë politikë” ku kanë gjetur strehë dhe vazhdojnë misionet e tyre, që nga mbetjet e regjimit sllavo-komunist të ish-Jugosllavisë e deri te spiunët e shërbimeve sekrete të Serbisë, Rusisë, Rumanisë e Greqisë e deri te mbështetësit e ISIS-të dhe atyre që zotin e shohin si “gjygym çaji” dhe ndonjë i mashtruar që ju ka ndalur ora në vitin 1999!.-shruan tutje Berisha.

 ” E vërteta mund të vonohet, por nuk ka “qare” një ditë pa dalë në dritë, thotë populli”,

https://www.facebook.com/zafir.berisha/posts/4143303122366501

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu