Një e mitur nga fshati Murg i Skenderajt ka pranuar se ka kryer marrëdhënie seksuale me një person me vetëdëshirë, në një rast që paraprakisht ishte kualifikuar si ‘Dhunë’

Siç mësohet e mitura madje paraprakisht kishte kryer edhe ekzaminim gjinekologjik për të mësuar nëse kishte mbetur shtatzënë në bazë të dyshimit se ishte keqtrajtuar seksualisht.

Por, e njëjta në prani të punëtorit social dhe nënës ka pranuar se ka kryer marrëdhënie me vetëdëshirë.

Rasti po vazhdon të hetohet.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu