Zgjidhni një nga figurat, atë që ju tërheq më shumë dhe zbuloni këshillat që jepen për ju:

Nëse keni zgjedhur:

Letra nr. 1

Ju duhet të ndryshoni, përshtateni dhe të jeni shumë fleksibël. Nëse nuk ju pëlqen jeta juaj dhe nuk ndjeheni të përmbushur, ndryshoni! Ju mund të ndryshoni veten dhe jetën tuaj. Vetëm ju mund të bëni diçka për këtë.

Letra nr. 2

Bëhuni gati për jetën dhe për të jetuar! Festoni çdo arritje në çdo moment të jetës suaj. Jini mirënjohës dhe universi do t’ju japë dyfish më shumë. Buzëqeshni dhe falënderoni!

Letra nr. 3

Dilni nga rutina dhe prishini skemat. Cilat? Skemat tuaja personale. Jeni ju që përcaktoni se kush jeni dhe shpesh ju parandaloni daljen e energjisë që keni brenda jush. Lejoni veten të shkoni gjithmonë më tej. / meb

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu