Polemika mes të afërmve të Diego Maradonës vazhdon. Me këtë rast ishte motra e “10”, Ana, e cila foli për “Los Angeles de la Mañana”, në “Channel 13”, mbi marrëdhënien që Diego kishte me vajzat e tij, Dalma dhe Giannina. Këto të dyja kishin thënë më herët se motra gjithmonë kishte përfituar nga vëllai i tij.

“Ato më akuzojnë se kam përfituar nga vëllai im, se di nga e kanë nxjerrë këtë? Le të më kontrollojë. Kontrolloni dhe më thoni se çfarë kam marrë. Nëse ishte kështu, nuk do të kisha borxhe. Unë mund t’ua verifikoj këtë”, – tha Ana Maradona.

Motra e Diegos theksoi se kurrë nuk kishte përfituar nga paratë e “10”: “Fëmijët e mi dhe fëmijët e vëllezërve të mi, askush nuk jetonte me Diegon, askush. Ai ishte shumë bujar, po, ishte bujar. Nganjëherë na dha diçka, por asgjë më shumë. Ne nuk kemi jetuar me paratë e tij; kurrë, kurrë. Ndërsa vajzat jetuan kështu, pa të ata nuk do të ishin asgjë. Tani le të heshtin. Le të mos na varrosin, mbi dhimbjen që kemi, sepse kemi dhimbje të madhe. Testamenti i Diegos nuk do të na interesojë kurrë.

Kur shkuam në Rial ndodhi sepse na kërkoi ta mbronim, donte të ndihej se kishte një familje. Në fakt, ai ishte braktisur nga vajzat e tij. Kur erdhën vajzat për ta parë atë? Ne kurrë, kurrë nuk mund ta verifikojmë këtë”, – shpjegoi Ana e prerë.

Në fund, ajo ngulmoi se kujtesa dhe figura e Diegos duhet të respektohen përballë dhimbjes nga humbja e tij: “Doja t’i sqaroja këto njerëz, ata që e lanë vetëm, se ne nuk shqetësojmë askënd; nuk duam asgjë për të. Të flasim për dashurinë, afeksionin dhe respektin që kishim për të. Sepse ne patëm respekt për të. Diego na deshi aq shumë, por nuk shqetësojmë askënd për testamentin e tij…

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu