KQZ po publikon përqindjen dhe numrin e personave që kanë votuar deri më tani shkruan GazetaFlash24.

Komuna me më së shumti dalje në këto zgjedhje jane komunat veriore ndëra sa i përket komunave shqiptare prinë Fushë Ksoova.Kliko me poshte per ti shikuar rezultate

DEÇAN 42.470 54 48 3.791 9,97%GJAKOVË 116.651 142 134 9.229 8,34%GLLOGOVC 54.861 72 72 4.431 8,08%GJILAN 103.053 129 128 8.651 8,42%DRAGASH 40.809 60 60 2.336 5,72%ISTOG 50.028 63 53 3.329 8,10%KAÇANIK 34.418 47 44 3.127 9,76%KLINË 49.132 64 64 3.961 8,06%FUSHË KOSOVË 39.319 48 48 4.420 11,24%KAMENICË 37.428 56 56 3.246 8,67%MITROVICË E JUGUT 80.606 104 103 7.043 8,76%LEPOSAVIĆ 17.993 31 27 3.396 20,90%LIPJAN 61.345 81 74 6.204 11,00%NOVOBËRDË 9.754 22 22 1.647 16,89%OBILIQ 25.072 35 34 2.443 9,97%RAHOVEC 58.451 80 79 4.260 7,40%PEJË 113.254 138 138 11.267 9,95%PODUJEVË 85.254 111 104 7.342 9,11%PRISHTINË 195.554 247 244 22.286 11,45%PRIZREN 173.556 222 208 13.761 8,40%SKENDERAJ 55.278 77 70 3.581 7,18%SHTIME 27.033 35 30 2.519 11,02%SHTËRPCË 13.714 21 16 1.802 17,99%SUHAREKË 67.637 89 89 6.032 8,92%FERIZAJ 112.243 147 133 10.362 10,34%VITI 50.021 67 66 4.392 8,94%VUSHTRRI 73.581 96 96 7.241 9,84%ZUBIN POTOK 8.528 15 14 1.031 12,78%ZVEČAN 9.209 13 13 1.745 18,95%MALISHEVË 53.849 74 74 4.753 8,83%JUNIK 5.688 07 07 538 9,46%MAMUSHE 4.330 05 05 434 10,02%HANI I ELEZIT 9.139 12 12 683 7,47%GRACANICA 21.837 32 18 1.744 16,30%RANILLUK 5.648 10 10 636 11,26%PARTES 4.819 07 07 489 10,15%KLLOKOT 3.849 07 07 457 11,87%MITROVICA E VERIUT 22.457 27 27 3.653 16,27%

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu