I pari i Odes Ekonomike të Kosovës ka shprehur një indinjatë në lidhje me masat e marra ndaj sektorit privat në vend shkruan GazetaFlash24.

Rukiqi tutje ka theksuar se edhe punëtorët e sektorit privat janë votues, dhe se shumë prej tyre rrezikojnë ta humbin vendin e tyre të punës si pasojë e pandemisë.
Ja reagimi i plotë i tij:

Edhe punetoret e sektorit privat jane votues. Nuk jane qytetare te huaj ne kete vend. Shume prej tyre rrezikojne ta humbin vendin e punes, si pasoje e pandemise. Shteti e ka per obligim te kujdeset per mireqenien e te gjitheve. Sektori privat nuk po kerkon mbulese te fitimeve. Po kerkon fonde dhe lehtesi per mbijetese.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu