“Mbrojtja ushtarake”, ofron një video unike të shkëlqyer të të dhënave në lidhje me fuqitë e sotme ushtarake botërore.

Mbi 50 fuqi ushtarake botërore konsiderohen në renditje që lejon të arrihet një mundësi e gjerë e krahasimeve në lidhje me forcat ushtarake relative.

Faqja në YouTube sqaron fuqinë ushtarake të Turqisë, më gjerësisht tokën, ajrin, detin dhe armët që ata prodhojnë. Po ashtu flitet për sistemin e mbrojtjes ajrore S400, transportuesin e avionëve etj. /IndeksOnline/

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu