Ja reagimi i Haxhiut :“Përfaqësuesit tanë në KQZ, Adnan Rrustemi dhe Nazlie Bala, ofruan argumente juridike e praktike për pranimin e zarfeve të mërgatës tonë.
E drejta e tyre kushtetuese, është mbi çfarëdo konkluzioni a rregulle.

Është e papranueshme qasja e përfaqësuesve tjerë të KQZ, karshi votave të mërgatës. Është e qartë frika që kanë nga vullneti i mërgatës tonë.. “

Loading...

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu