Kompania e distribuimit të energjisë elektrike, KEDS, njofton se sot janë planifikuar punime në disa pjesë të Kosovës dhe si rezultat do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokalitete.SIpas njoftimit, koha më e gjatë e ndërprerjes do të jetë ndërmjet 9 e 12 orë.

Për sot janë paraparë punime vetëm në rajonin e Prishtinës dhe atë të Ferizajt:Ky është orari:Rajoni i PrishtinësPunime të domosdoshme për siguri të sistemitData e punimit: 23-11-20201.Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:Dalja 10 kV Vasileva (Kodi: 16021006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00Vendet: Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve dhe Rexhep Cërrvadiku.Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të drurit me shtylla të reja të betonit, tërheqja e përçuesve në Poklek.Punime në projekte investiveData e punimit: 23-11-20201.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesitdo të ndërprehet:TS 10/04 kV Komoran te shkolla (kodi: 16023007101) prej orës 08:00-17:00Vendet: Komoran te shkolla.Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe rikycja në rrjetin e ri nëntokësor.2.Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:TS 10/04 kV Deponia e mbeturinava (kodi: 16100002266) prej orës 09:00-16:00Vendet: Deponia e mbeturinave.Arsyeja: Ngritjen e shtyllave nën tension.

Rajoni i FerizajtPunime në projekte investiveData e punimit: 23-11-20201.Nga NS 35/10 kV Ferizaj IV do të ndërprehet:Dalja 10 kV Fshatrat (kodi: 40000002 ) prej ores 10:00-17:00Vendet: Fshati i Vjeter, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.Arsyej : Ngritja e shtyllave nën tension në projektet e CAPEX 2019.2.Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:TS 10/04 kV TS Shën Jeronimi (kodi: 40000003201) prej orës 09:00-21:00TS 10/04 kV TS f&a Inxhinjeringu, ndërtesa, rr. TIRANA (kodi: 40000003206) prej orës 09:00-21:00Vendet: rr. Tirana dhe Shën Jeronimi.Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu