Adrian Smith ishte duke shfletuar nëpër Instagram, kur pa një nga fotografitë e tij të shkollës. I hutuar nga ajo që po shihte, ai bëri një hulumtim të vogël dhe zbuloi të vërtetën – ai ishte një meme.

Një burrë ka mbetur i shokuar kur zbuloi se një foto e tij si tetëvjeçar ishte kthyer në meme nëpër rrjete sociale vite më parë, shkruan Mirror.

Derisa po shfletonte në Instagram, Adrian Smith u ndesh me një pamje të njohur të shkollës.

Një fotografi e tij që ishte realizuar kur ai kishte qenë vetëm tetë vjeçar, ishte shndërruar në një meme, ku ai ka qenë i njohur si “Grayson” në llogarinë ‘adoleshentepdad’ në Instagram, që prej të paktën 2017.

“Fillimisht u futa në Grayson në IG. Duke lëvizur nëpër histori, shoh foton time që shfaqet. Ishte një përvojë vërtet e çuditshme të përplasesh me një version të shkëputur të vetes”, tha ai.

Duke folur për atë se si u ndie pasi bëri zbulimin, biologu i hulumtimit tha: “Unë mund të zemërohesha për këtë dhe t’i thosha që ta hiqte atë dhe më jep të gjitha fitimet e tua dhe të shqetësohesha për këtë. Ose gjëja që përfundova duke bërë e cila është thjesht zotërimi i saj”.

Adriani e ndau befasinë e tij në Twitter, ku shkruajti:

“Këtu është një gjë shumë e vitit 2020 që sapo mësova për veten time: kjo foto e versionit tim 8-vjeçar, të klasës së 3-të, ka qenë meme për vite”, thuhet në postimin e tij.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu