Në muajin e fundit në vendin tonë janë shtuar rastet e personave të prekur me Covid-19, raporton IndeksOnline.

E për shkak të rrezikut për përhapjen e mëtejmë të virusit, Qeveria e vendit është në prag për të marrë vendime të reja e të cilat ndërlidhen me ruajtjen e shëndetit të qytetarëve.

Një kategori mjaftë e ndjeshme është ajo e të moshuarve, e për të cilët siç pritet të merr vendim qeveria gjatë kësaj mbrëmje do tu reduktohet dalja jashtë shtëpisë në dy orare.

“Personave mbi moshën 65 vjeç ju lejohet dalja jashtë shtëpisë gjatë orarit 6:00-10:00 dhe 16:00-19:00. Jashtë këtij orari kanë të drejtë të dalin vetëm për nevoja shëndetësore”, specifikohet në vendimin që ende po diskutohet brenda kabinetit qeveritar.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu