Përmes rrjetit social facebook po bëhet thirrje për “PROTESTË GJITHEPOPULLORE”e organizuar nga Zëri i Popullit. E cila do të mbahet këtë të premte duke filluar nga ora 11:00.

Kjo protestë paqësore është duke u organizuar për të shprehur paknaqësitë ndaj masave të reja anti-Covid-19 nga Qeveria e Kosovës. GazetaFlash24.net

Ky organizim “kërcënon” qeverinë se nëse nuk merren parasysh do të merren masa të reja.

Pikat e protestës janë:

* JO ORË POLICORE

 *PAKËNAQËSITË E SHUMTA ME QEVERISJE DHE MASAT E NDËRMARRA KUNDËR COVID 19.

 *MOS OFRIMI I NDIHMAVE MATERIALE E FINANCIARE PËR POPULLIN GJATË PANDEMISË.

 *KTHIMIN E SHIFRËS PREJ MBI 2 MILION EURO TË VJEDHURA NGA THESARI I SHTETIT (ULTIMATUM 48 ORË – TË PARAQITEN DOKUMENTE & KRYESIT E AKTIT TË TURPSHËM TË VIHEN PARA DREJTËSISË.

* DORËH EQJA E ARMEND ZEMAJT NGA POZITA E MINISTRIT TË SHËNDETËSISË, POZITË E CILA NUK I TAKON ME PROFESION.

 *NËSE KËTO PIKA NUK ZBATOHEN NGA DATA 13 NËNTOR 2020, PROTESTA DO TË MARRË PËRMASA TË TJERA.

Kjo protestë do të mbahet në Sheshin Skëndërbe në Prishtinë para ndërtesës së Qeverisë.

 Pjesëmarrësit në protestë duhet të jenë me maska.

 “Protesta është e drejtë qytetare, e drejta për protestë mbrohet me ligj, andaj nuk kemi nevojë të lajmrojmë askënd!”

“JU LUTEM KRIJONI PANKARTA ME MBISHKRIME & MERRNI ME VETE!” -shkruhet në thirrje GazetaFlash24.net

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu