Shkolla e Mesme e Lartë “Hoxhë Kadri Prishtina” në Komunën e Prishtinës do të kaloj në mësimin online, shkruan Gazeta Sinjali.

Kjo pasi që IKSHPK ka bërë testimin e mësimdhënësve dhe nxënësve, ku nga testimi 23 nxënës dhe 6 mësimdhënës kanë rezultuar pozitiv.

Prandaj IKSHPK ka rekomanduar që në SHML “Hoxhë Kadri Prishtina” në Komunën e Prishtinës mësimi të kaloj nga skenari “A” në skenarin “C”, me qëllim të parandalimit të përhapjes së Covid19.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu