Lajme të mira!Ne po pranojmë përsëri aplikime për disa lloje të rëndësishme të vizave, duke përfshirë ato për studim, trajtim mjekësor, punë dhe bashkim familjar.

Vizitoni faqen tonë të internetit https://ambpristina.esteri.it/ambasciata_pristina/it/ për të caktuar termin dhe për informacion mbi masat paraprake të Covid për të hyrë në #Itali .

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu