Një person është zhdukur të premten në Prizren.

Rastin për poli-cinë e ka raportuar djali i tij, i cili ka thënë se babai i tij është larguar nga shtëpia të premtbn nga ora 11:00 dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e tij.

Poli-cia e Kosovës është duke e hetuar rastin.

Një person është zhdukur të premten në Prizren.

Rastin për poli-cinë e ka raportuar djali i tij, i cili ka thënë se babai i tij është larguar nga shtëpia të premtbn nga ora 11:00 dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e tij.

Poli-cia e Kosovës është duke e hetuar rastin.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu