Të gjithë qytetarët që dëshirojnë të aplikojnë në Fondin e Kursimeve – Trust për të tërhequr 10 përqindëshin e tyre, duhet ta bëjnë atë sot nga ora 15:00.

Aplikimi bëhet në uebfaqen, www.trusti10.org, për aplikim kërkohet numri personal i juaji dhe numri personal i llogarisë bankare në Kosovë.

Është bërë e ditur se qytetarët e Kosovës do të mund të aplikojnë për marrjen e 10 përqindëshit të Trustit Pensional në 4 muajt e ardhshëm.

Sipas Ligjit për Rimëkëmbje Ekonomike, qytetarët që kanë kursime deri në 10 mijë euro do të rimbursohen nga Qeveria duke filluar nga viti 2023.

Për më shumë shikoni videon më poshtë:

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu