Njerëzit do të punojnë vetëm sa për mbijetesë dhe ky është ai mesi sepse situata është shumë e vështirë shkruan GazetaFlash24.

Rukiqi ka falenderuar kryeministrin Hoti dhe ministrat përgjegjes për dëgjimin e kërkesave të adresuara të Odës Ekonoimike të Kosovës.

Këto masa do të ndërmirren me shpresën që qytetarët do ti respektojnë më shumë masat që të mos mbyllemi tërësisht dhe ta ruajmë ekonominë në këmbë të “qelqta” siç e ka quajtur Rukiqi situatën e tanishme .

Kryetari i Odes Ekonomike e ka quajtur të papërgjeshë parlamentit dhe deputetët e Republikës së Kosovës të cilët sot nuk e kanë kaluar ligjin pë rimëkëmbje ekonomike ./GazetaFlash24.net/

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu