Një burrë u dënua me 6 vjet burg pasi u shpall fajtor meqë goditi me thikë një grua gjatë “aktivitetit të çuditshëm seksual”, të cilat çuan në vdekjen e saj.

Jason Gaskell, 24 vjeç, nga Mildane, Hull, ndërpreu arterien karotide të Laura Huteson dhe venat jugore me një thikë, ndërsa kishte marrëdhënie seksuale me 21 vjeçaren në shtëpinë e tij në Hull më 27 shkurt. Ai u deklarua fajtor me një akuzë për vrasje.

Gjatë dënimit, gjyqtari Jeremy Richardson tha: “Në terma të thjeshtë ju vratë në mënyrë të paligjshme një grua me të cilën keni pasur marrëdhënie seksuale duke e goditur atë përmes qafës gjatë aktivitetit seksual të dhunshëm dhe të sadomazokist”.

“Rreziku i goditjes së viktimës ishte i dukshëm dhe kjo ndodhi. Ju keni marrë atë rrezik me vetëdije dhe me dashje dhe keni paguar një çmim të tmerrshëm. Çmimi i paguar, nga Laura Huteson, ishte pafundësisht më i madh. Ajo ka vdekur.”

Gjatë gjykimit, Sheffield Crown Court dëgjoi se si çifti, i cili ishte takuar vetëm atë ditë, kishte pirë vodka dhe kanë përdorur kokainë.

Ai u deklarua fajtor për një akuzë për vrasje në një seancë muajin e kaluar.

Prokurori Nicholas Lumley QC tha: “Me lutjen e tij ai kishte pranuar që ai qëllimisht mbajti një thikë në qafën e saj gjatë marrëdhënieve seksuale.

Nëna e Hutesonit tha se ajo ndihej “bosh” dhe nuk ishte në gjendje të hante ose të flejë.

“Ajo nuk e meritonte të vdiste. Ai [Gaskell] na ka shkatërruar të gjithëve”.

Në një letër drejtuar gjyqtarit, Gaskell tha: “Unë e di, fjalët nuk mund ta sjellin Laurën përsëri, por unë ofroj faljen më të thellë dhe jam përgjegjës për ngjarjet që çuan në këto rrethana të tmerrshme”.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu