Shoqata e Gastronomeve të Kosovës, ka kërkuar zgjatjen e orarit të punës për bizneset. Sipas tyre më e pakta që mund të bëhet për ta në këtë kohë krize është lejimi i punës me orar më të gjatë.

Petrit Kllokoqi përfaqësues i kësaj shoqate tha se kërkesa e tyre përkrahet edhe nga OEK, OEAK dhe AKB.

“Ne kërkojmë që orari i operimit të bizneseve të zgjatet. Ne rrethanat e tanishme më e pakte që mund të bëhet është zgjatja e orarit të operimit të bizneseve, tha Kllokoqi.

Ai tha se mbeten të përkushtuar që të japin aleternativat për ruajtjen e shëndetit publik.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu