Ndërroi jetë Haxhi Ahmet Rama, ish punëtor i Trepçës dhe xhematli i xhamisë së Bajrit…

Para pak çastesh ka ndërruar jetë në moshën 83 vjeçare, Haxi Ahmet Rama, një nga xhematlinjtë më të vjetër të xhamisë “Hamidije” në Bajr të Mitrovicës.

Haxhi Ahmeti ka qenë poashtu punëtor i kombinatit “Trepça” dhe fabrikës së akumulatorëve.Ai njihej si një nga fytyrat më të dashura të xhamisë së Bajrit dhe ndër xhematlinjtë më të rregullt të saj.

Ahmet Rama ishte ndër personat e dashur në qytetin e Mitrovicës, që njihej si punëtor i madh.Ndryshe në Komunën e Mitrovicës, në vitin 2020 janë shuar shumë figura të njohura të qytetit dhe më gjerë.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu