Në seancën e sotme, Kuvendi miratoi Ligjin për shpalljen e një pjese të Parkut Kombëtar të Malit Sharr.

Në të njëjtën kohë, deputetët miratuan ndryshimet në Ligjin për Ushqimet e Subvencionuara të Studentëve, të cilat parashikojnë që subvencionimi i vakteve të studentëve të kryhet në periudha të përcaktuara saktësisht të vitit dhe muajit.

Deputetët gjithashtu verifikuan mandatin e deputetes së re Daniella Nikollova nga Koalicioni “Mundemi”.

Ajo zëvendëson Miroslav Bogdanovskin në Kuvend.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu