Në mbledhjen e sotme të Qeverisë e cila u mbajt në mënyrë elektronike, janë miratuar masat e reja kundër COVID-19.

Shteti ka vendosur që prej sot (e premtë 6 nëntor) e deri datë 9 pra vikendin t’i karantinoj komunën e Prishtinës, Fushë Kosovës, Gjilanit, Obiliqit, Gjakovës, Podujevës dhe Shtimes.

E këto janë shtresat e shoqërisë që lejohet që të hyjnë në këto zona.1.1. Personelit shëndetësor dhe personelit të sigurisë;1.2. qytetarëve për nevoja mjekësore, prodhim, furnizim, dhe shitje të mallrave esenciale ushqim, barna për njerëz dhe kafshë e shpezë;1.3. operatorëve ekonomik dhe transpoti i lirë i mallrave/shërbimeve për të siguruar funksionimin e zingjirit të furnizimit;1.4. kompanitë ndërtimore dhe operatorët që kryejnë punë publike;

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu