Aktivitetet në fushën e modës ne Kosove janë më aktive se kurr më parë. Përgjatë viteve jemi mësuar të shohim fytyra të ndryshme te cilat me punë dhe përkushtim kanë arritur sukses.

Kësaj radhe ne k emi shënjestruar modelen Frontina Gashi e cila është shumë aktive në botën e spektaklit. Instagrami i saj të merr sytë me ngjyrat dhe nga menyra e e veçantë e veshjes e cila siç duket ka një shije te mirë me përkujdesje të çdo detaji. 

Frontina nuk ndalet me aktivitet ne fushen e modes, së fundi kemi mësuar se ajo është në përgaditje të një projekti të madh i cili do të vijë në fund të Janarit të vitit 2020.

Loading...

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu