Me 18 shtator 2018 ishte publikuar lista e dyshuar e veteranëve mashtrues të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës nga Zona Operative e Drenicës

Janë plotë 2330 persona që figurojnë në listën e veteranëve të rrejshëm, me të cilët do të merret Prokuroria e Shtetit. Kjo e fundit do të konstaton nëse të njëjtit janë mashtrues apo veteranë të vertetë.

46 mijë veteranë të UÇK-së morën pensione prej 170 euro, 20 mijë prej të cilëve thuhet të kenë qenë mashtrues, e që buxhetit të Kosovës i kushtuan 68.153.533.14 euro.

Ish-prokurori Blakaj kishte deklaruar se listat të cilat janë publikuar nuk janë ato që ishin formuluar nga vetë ai pasi sipas tij janë 2 mijë emra të tjerë të cilët janë shtuar dhe se ky i fundit nuk jep llogari për këto lista të ndryshuara.

Zona Operative e Drenicës/ emrat që dyshohen se janë veteranë të rrejshëm

Janë gjithsej 2330 persona që po dyshohen se kanë marrë benifite nga shteti në menyrë t pa merituar.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu