Kompania për shpërndarjen e energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se edhe për nesër ka paraparë punime në projekte investuese dhe për sigurinë e rrjetit, me ç’rast në lokalitete të ndryshme do të ketë ndërprerje të rrymës.

Koha më e gjatë e ndërprerjes do të jetë ndërmjet 9 e 12 orë.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës:

Punime në projekte investive

Data e punimit: 27-11-2020

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.35 Kodra e Diellit 2 (kodi: 11000014) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Kodra e Diellit 2.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

2.

Në NS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV TS Bardhi i Madh te Sadiku (Kodi 15018018063) prej orës 09:00 – 16:00

Vendet: Bardhin e Madh shtëpitë pas Montazhit të KEK.

Arsyeja: Energjizimi kabllove të reja.

3.

Në NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bërnica e Epërme 1 (kodi: 13000001004) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Bërnica e Epërme 1.

Arsyeja: Punime në PLC.

4.

Në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran te Shkolla (kodi: 16023007101) prej ores 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Komoran te shkolla.

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe rikyçja në rrjetin e ri nëntokësor.

5.

Në NS 35/10 kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava (kodi: 14015001) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja, Lluga, Sibovc i Poshtëm dhe Kaçibegu.

Arsyeja: Energjizimi i LP dhe i transformatorit të ri.

Rajoni i Pejës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 27-11-2020

1.

TS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumbardhi (Kodi:53000005) prej orës 10:00- 14:00

Vendet: fshatrat: Dashinoc, Gllogjan, Gramaqel, Irzniq (një pjesë), Kodrali, Lluka e Ulët, Lluka e Epërme, Lumbardhë, Maznik, Pozhar, Ratishë e Epërme, Ratishë e Ulët dhe Shaptej.

Arsyeja: Vendosja e ndarësit 10 kV degëzimi Ratish e Ulët, Dashinoc dhe Maznik.

2.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kastrati në stabiliment dhe pa energji do të mbesin TS 10/04:

TS 10/04 Shala Swis Oil Sh.P.K (Kodi: 51000007018) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Poqesta Shkolla (Kodi: 51000007020) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Belanica 1 (Kodi: 51000007021) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Doberdol III (Kodi: 51000007022) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Doberdoli I (Kodi: 51000007023) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Doberdoli II (Kodi: 51000007024) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Poqesta I (Kodi: 51000007025) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Poqesta Krasniqet (Kodi: 51000007026) prej orës 10:30 deri ne ora 14:30

TS 10/04 Ramuni I (Kodi: 51000007027) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Ramuni II (Kodi: 51000007028) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Milovansi (Kodi: 51000007029) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Vragovci (Kodi: 51000007030) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Babiqi (Kodi: 51000007031) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Pishtani (Kodi: 51000007032) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Bellinca II (Kodi: 51000007033) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 (Kodi: 51000007034) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Euro Fokus (Kodi: 51000007036) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Adem Berisha Seperacion (Kodi: 51000007042) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Kreshnik Krasniqi (Kodi: 51000007050) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Vendet: Poqesta, Belanica, Dobërdoli, Ramuni, Milovansi, Vragovci, Babiqi dhe Pishtani.

Arsyeja: Pastrimi trasesë dhe ndërrimi i izolatorëve.

Rajoni i Prizrenit

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 27-11-2020

1.

Në NS 35/10kV Prizren IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bizmuti (Kodi: 30033005) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rr. Turgut Ozal, një pjesë e rr. Beteja e Lumës, IBPK “Prizreni”, “Shtypshkronja e re”(ETC), Siprint Shtypshkronja”, Jaffa food and cakes.

Arsyeja: Energjizimi i kthinave hyrëse/dalëse.

Rajoni i Ferizajt

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 27-11-2020

1.

Në NS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Gjimnazi (kodi: 40040002010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e rr. Vëllezërit Gërvalla, Astrit Bytyqi, Dimitrije Tucoviq, Kuvendi i Arbërit, Gëzim Sahiti dhe Astrit Bytyqi.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave sipas zgjidhjes teknike.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu