KQZ ka publikuar rezultatet e daljes së votuesve në nivel vendi dhe në gjitha komunat e Kosovës.

Ne Peje kane votuar 31.960 persona apo 28,22%

Ne Gjilan kane votuar 30.755 persona apo 29,84%

Në Gjakovë deri me tani kanë votuar 30.002 persona apo 25,72%

Prizren kanë votuar 37.256 persona apo 27,17%

Ne Mitrovice kane votuar 23.393 persona apo 29,09%

Ne Ferizaj kane votuar 31.620 persona apo 29,78%

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu