Kompania e Telekomunikimit IPKO, ka lënë për një orë e gjysmë pa shërbimin e internetit konsumatorët e saj në kryeqytet.

Kjo kompani nuk ka dhënë asnjë sqarim se pse ka ndodhur kjo nëse ka pasur ndonjë prishje.

Madje ata kanë qenë të pa qasshëm edhe në shërbimin për konsumatorët.

Përveç që nuk punuan shërbimet e internetit me kabëll, jashtë funksionit ishin edhe rrjetet mobile si 3G dhe 4G.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu