Interesimi i madh i qytetarëve për të bërë testin për COVID-19, ka bërë që të bllokohet rruga tek Spitali në Mitrovicë.

Sipas raportimeve të “Jepi Zë”, në hyrje të kësaj rruge është e vendosur edhe tenda që qytetarët po e kryejnë testin për COVID.

Numri i madh i tyre, që shkojnë me vetura dhe mungesa e një parkingu, ka bërë që e gjithë rruga tani të bllokohet.

Media ka kontaktuar edhe me drejtoreshën për Shëndetësi në Mitrovicë Erseka Hasanaj-Barani.

Ajo tha se po kryhet një numër i madh i testimeve, andaj mund të jetë edhe shkaku i bllokimit të kësaj rruge.

Media ka kontaktuar edhe me Policinë e Kosovës në këtë komunë.

Zëdhënësi Avni Zahiti, tha për Klan Kosovën se si pasojë e kërkesës për të bërë testime, ka vështirësi në qarkullim tek hyrja e spitalit.

Postimi i plotë i Jepi Zë:

Bllokohet rruga e Spitalit, numër i madh i qytetarëve duan të bëjnë testin për Covid


Rruga që të dërgon tek Spitali i Përgjitshëm i Mitrovicës është bllokuar për qarkullim, nga numri i madh i automjeteve.

Pamjet e dërguara në Jepi zë, tregojnë një bllokadë totale të automjeteve të krijuara nga numri i madh i tyre.

Në hyrje të kësaj rruge është e vendosur edhe tenda që qytetarët po e kryejnë testin për Covid.

Numri i madh i tyre, që shkojnë me vetura dhe mungesa e një parkingu, ka bërë që e gjithë rruga tani të bllokohet.

Një bllokadë e tillë ka shkaktuar probleme edhe për për repartet tjera të Spitalit, pasi pacientët nuk po mund të arrijnë deri atje.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu