Kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti ka reaguar lidhur me emërimin e Konsullit të Përgjithshëm të Republikës së Kosovës në Pragë të Çekisë, transmeton GazetaFlash24.

Kujtojmë se në këtë pozitë është emëruar djali i Haxhi Shalës, e Hoti është shprehur se nuk është i njoftuar e se për këtë emërim është njoftuar nga mediat, shkruan GazetaFalsh24.

Qeveria është në proces të analizimit dhe rishikimit funksional të rrjetit të misioneve diplomatike. Pas kësaj analize do të ndërmerren të gjitha veprimet e nevojshme për të siguruar funksionim efikas të misioneve diplomatike dhe do të sigurohemi që përbërja e këtyre misioneve të jetë në përputhje me ligjin, shhkruan Hoti në Facebook përcjell GazetaFlash24.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu