Shtatë nxënës të shkollës së mesme në njësinë administrative të Shupenzës në Dibër janë paraqitur në spital me shenja helmimi.Tre nxënës ndodhen aktualisht në spitalin e Bulqizës, ndërsa tre të tjerë janë dërguar për trajtim në spitalin e Peshkopisë.

Nga të dhënat paraprake dhe jo zyrtare dyshohet se brenda ambienteve të shkollës është përdorur një sprai, çka ka shkaktuar probleme te disa nxënës.

Loading...

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu