Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka zgjedhur zv.kryeministrin në detyrë, Behgjet Pacolli  që t’ua bëjë me dije kosovarëve që të mos e kërkojnë heqjen e tarifës rrugore.

Ai ka thënë se ata që çojnë ndihma i paguajnë edhe 5 euro.

“Tarifa tek rruga është detyrim i të gjithëve dhe ka të bëjë me shërbimin e insfrastrukturës, me sigurinë rrugore dhe me shtetin, tashi në qoftë se vjen me zemër për të dhënë shumë më tepër se sa ato 5 euro, 5 euro nuk janë një diskriminim ato paguhen në të dy anët e kufirit dhe ne edhe ne Kosovë dhe në Shqipëri do të shkojmë drejt rrugëve me pagesë sic i ka gjithë bota. Kjo është e para dhe ato 5 euro janë kontribut i të gjithëve për shtetin vetveten në kuptimin e garancisë së shërbimit . Është e pabesueshme kjo hisotri nuk e kuptoj dot si mund të lidhen këto gjëra” ka thënë Rama.

Me këtë është pajtuar edhe Pacolli duke thënë se pronari i shoqërisë koncesionare Shefqet Kastrati është takspagues i madh.

“Është shumë banale të diskutohet për atë, ai ndërmarrësi është kontribuues i madh” ka thënë ai.

Loading...

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu