Mnistri i Financave  dhe Transfereve Besnik Bislimi ka nxjerrë Vendim për shtyrjen e afatit për lëshimin e faturave të tatimit në pronë deri më 31 mars, pagimin e këstit të parë deri më 30 qershor si dhe shtyrjen e afatit për paraqitjen e ankesave ndaj faturave të tatimit në pronë dhe certifikatave të vlerave të vlerësuara.

Për zbatimin e këtij vendimi ngarkohen Departamenti i Tatimit në Pronë në Ministrinë e Financave dhe Transfereve dhe Zyrat e Tatimit në Pronë në Komuna.

Ky është vendimi:

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu