My Market ka te hapur vende pune

Të gjithë të interesuarit duhet të plotësojnë aplikacionin e punësimit të cilën mund të shkarkohet në...

Urban Taxi shpall konkurs per 🔟 vende te lira pune.

Tashmë Prishtina do të merr pamje të re. Lideri në Kosovë Urban Taxi me vetura të reja shpall konkurs...

Buçaj ka te hapur vend te lire pune

Korporata Buçaj shpall konkurs për pozitën: 1.Specialist i Marketingut Përgjegjësitë për pozitën Specialisti...

Dhjetra vende te lira pune ne Qendra Tregtare Arjeta (QTA)

ZËVENDËS MENAXHER I QENDRËS-NDËRRIMI I DYTË, ASISTENT KONTABILITET DHE FINANCA, FURNIZUES NË SEKTORIN E HIGJIENËS, ARKATARE, SEKTORIST NË PEMË DHE PERIME, SEKTORIST...

Tobacco Holding Group Shpk ka te hapur vend te lire pune...

Detyrat dhe përgjegjësitë: Pregatitë pasqyrat financiare mujore dhe raporte të ndryshme duke mbledhur dhe analizuar informatat e kontabilitetit; Bënë,...
0FansaPëlqeje
0NdjekësitNdjek

LAJMET E FUNDIT