Bashkëveprimi me Alexa është i thjeshtë, por ndonjëherë mund të jetë pak i ndërlikuar t’i kuptoni ato që ju thotë.

Kështu që tani përdoruesit e Amazon Alexa mund të kërkojnë nga asistenti dixhital të flasë më ngadalë si pjesë e përpjekjeve për ta bërë ndihmësin virtual më të lehtë për t’u përdorur.

Gjigandi i teknologjisë tha që kishte marrë reagime nga klientët duke kërkuar mënyra për të ndryshuar shkallën e të folurit të Alexas.

Sarah Caplener, kreu i Alexa tha: ‘N e kemi dëgjuar nga klientët se ata do të donin aftësinë për të ndryshuar shkallën e të folurit të Alexa për një larmi arsyesh. Disa nga klientët tanë të dëgjuar dhe klientë të moshuar e ndanin se si e duan bisedën me Alexa dhe si është bërë ajo shoqe, por ndonjëherë ata do të donin që ajo të ngadalësohej në mënyrë që ata të mund të kuptojnë më mirë përgjigjet e saj. Nga ana tjetër, disa prej klientëve tanë që janë të verbër ose me shikim të ulët janë mësuar të konsumojnë përmbajtje audio dhe duan të jenë në gjendje të dëgjojnë më shpejt’./Indeksonline/.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu