Stresi është një ndër faktorët kryesor të shumë sëmundjeve. Edhe pse gjithmonë është i pranishëm, jo shumë njerëz janë të vetëdijshëm për impaktin që stresi ka në shëndet, mirëqenie, karrierë e dashuri.
A po ndiheni ju shumë të stresuar kohëve të fundit? Më poshtë gjeni 4 mënyrat më të lehta dhe të shpejta për tu relaksuar dhe për të larguar stresin në vetëm 5 minuta. Ndani ca kohë për vetën tuaj!

Metoda 1:

Zgjidheni njërin gisht. Fokusohuni në atë gisht deri sa të ndjeni ritmin e zemrës suaj në maje të gishtit.

Metoda 2:

Zgjidheni një këngë e cila ju qetëson ose ju ka motivuar gjithnjë, dhe dëgjojeni për disa minuta deri sa të ndiheni më të qetë.

Metoda 3:

Vendosni një nga duart e juaja në qafë, dhe fërkojeni atë ngadalë mirëpo intenzivisht.

Metoda 4:

Ndjeni çdo muskul në trupin tuaj. Fokusohuni në secilin prej muskujve, shtrëngoni dhe lëshoni ato./UP/

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu