Gjumi është dhe procesi më i dëshiruar për shumicën nga ne dhe pse shpesh mund të kemi probleme me të. Para gjumit shumë persona bëjnë disa aktivitete që ndihmojnë për të qenë sa më të qetë.Më poshtë do të lexoni disa detaje që kanë të bëjnë me një gjumë të qetë;

Një person i organizuar, para gjumit, rregullon shtëpinë.Duhet vetëm disa minuta për të pastruar shtëpinë nga rrëmujat, por nëse e lini për në mëngjes, ata minuta që do shpenzoni në rregullimin e shtëpisë, do ju bëjnë vonë për punët që keni gjatë ditës. Prandaj, ju sugjeron të rregulloni shtëpinë, çdo natë para se të flini.

Përgatisin kafenëNëse e pini kafen në mëngjes, përgatiteni atë në darkë. Ekspresi i ka vetë funksionet që ta lërë kafen gati për mëngjes, të ngrohtë. Nëse nuk e përgatisni në darkë, ose do mbeteni pa kafe, ose vonë.

Bëjnë gati listën e gjërave që duhen bërëTë përgatisësh një listë të gjërave që duhen bërë, është një taktikë e njerëzve të organizuar. Në këtë mënyrë ju do arrini të koordinoheni dhe të keni mundësi për t’i mbaruar të gjithë punët.

Ndajnë rrobat që do veshin ditën tjetërPara se të flenë gjumë, njerëzit e organizuar, i ndajnë rrobat që do veshin ditën tjetër. Kjo do të jetë një mënyrë shumë e mirë që ju të mos nxitoni në mëngjes dhe të mos dini se çfarë të vishni.

MeditimiÇelësi i një njeriu të suksesshëm dhe të organizuar, është meditimi. Praktika e frymëmarrjes është një mënyrë çliruese nga streset dhe relaksuese.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu